Over ons

Onze duurzaam ingerichte ondernemershuizen bieden u een tal van mogelijkheden. Onze gemotiveerde medewerkers voeren de werkzaamheden graag voor u uit. Vaak zijn dit mensen voor wie werk niet altijd vanzelfsprekend is. Terwijl wij de opdracht deskundig uitvoeren, zorgen wij samen met u voor een werkfitte samenleving waarin iedereen mee kan doen.
  


Wat kunnen we voor u doen?

Monteren, assembleren, prefabriceren, inpakken, verpakken of ompakken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook verzorgen wij eventuele mailing. We werken zowel machinaal als handmatig. Onze medewerkers doen het werk met veel deskundigheid en plezier. U verzorgt de werkinstructie, wij maken de vertaalslag naar een correct verwerkte opdracht. In Kampen en Dronten
 

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het duurzaam uitbesteden van uw productiewerkzaamheden.  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw productieproces over te nemen of u van advies te voorzien, passend bij uw productievraag. Wilt u meer weten over het duurzaam uitbesteden van uw werkzaamheden bij Impact, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons op